Er du i tvivl om hvad du skal gøre med dit gamle tag? Byggefirmaet Ivan Dalsgaard har i mere end 35 år hjulpet personer i Midt- og Nordjylland. Vi rådgiver dig glædeligt omkring tilstanden af dit tag, samtidig med at vi vejleder om hvorvidt det er bedst at udføre en tagrenovering eller anskaffe sig et helt nyt tag.

Kontakt os i dag

Tagrenovering i Møldrup, Aars og Viborg

Vi udfører tagrenoveringer i hele Midt- og Nordjylland, nærmere sagt Møldrup, Aars og Viborg. Vi sætter en stor ære i at renovere tage, da kvaliteten af taget har en stor betydning for både huset udtryk, samtidig med dets levetid. Har du et tag der er i stykker eller utæt, går der ikke længe før skaderne udbreder sig til andre dele af konstruktionen. Derfor er det vigtigt ikke mindst at handle hurtigt, men at rådføre sig ved en ekspert indenfor området og her vil vi rigtig gerne rådgive dig.

Hvornår skal dit tag skiftes?

Levetiden af dit hus’ tag afhænger mest af alt hvilken type tag det er. Alt efter hvilket materiale og type kan levetiden svinge mellem 15 og helt op til 60 år. Det er selvfølgelig også vigtigt at tage prisen på taget med i betragtning, når man renovere. Materialer og typer der koster meget, har heldigvis ofte den fordel at de holder proportionelt længere.

Indenfor hver type af tag, kan det også variere hvor længe det specifikke tag kan holde, det er derfor essentielt at du rådfører dig hos en ekspert, som kan komme ud og se hvordan dit tags tilstand er. Andre faktorer, som vejr, sol og natur kan også spille en rolle i dit tags levetid. Har du et tag hvor der falder en masse løv og blade, kan det forårsage skader, samt solens stråler og temperaturer også har en påvirkning.

Tagrenovation eller helt nyt?

Det kan være svært at vurdere hvorvidt ens tag bør renoveres eller om der skal helt nyt tag til. Én ting er huset udtryk som får en opløftning, en anden ting er huset levetid samt prisen. Det er altid billigere at renovere, men ikke nødvendigvis på lang sigt. Vi står klar til at hjælpe dig med din tagrenovation.

Du kan kontakte os på tlf 21 77 83 01 eller smide os en mail på flemmingnedergaard@gmail.com. Alternativt kan du skrive lidt om dit projekt i vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart vi har et svar.