Er du nyudklækket husejer, som overvejer at få renoveret et hus af ældre dato eller ønsker du at give en kærlig hånd og bevare dit nuværende hus’ levetid, mange år ud i fremtiden? Måske du har et hus fra 60’erne eller 70’erne du ønsker at totalrenovere eller sågar et sommerhus som skal totalrenoveres, sådan at hele familien har et sted at hygge sig.

Det er blevet enormt moderne at finde huse af ældre dato, give dem en masse kærlighed, sådan at du får det bedste fra begge verdener - Et moderne hus med sjæl. Hos Ivan Dalsgaard hjælper vi dig hele vejen i dit renoveringsprojekt. Vi hjælper dig med at skabe de perfekte rammer og skabe et sted som du kan kalde for dit hjem. 

Kontakt os i dag

Renovering af hus og stald i Møldrup, Aars og Viborg 

Går du og overvejer at renovere dit sommerhus eller hus, kan der være flere ting at tage højde for. Vi erfarer desværre, fra mange af vores andre kunder, at man overser forskellige elementer. Det kan være lovgivning, forbehold, byggeregler eller energikrav - Med os som samarbejdspartner sikrer du dig 360 graders gennemgang af dit kommende renoveringsprojekt, sådan at du ikke overser noget, som i sidste ende kan have store konsekvenser.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, design eller materialer og vi guider dig selvfølgelig ud fra dine specifikke behov. Vi hjælper også med renovering af specifikke dele af dit hus - går du med ønsker om et nyt tag, kunne en tagrenovering, være et godt udgangspunkt. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at bygge et helt nyt tag.

Renovering af stald og andet landbrug

Vi har mange års ekspertise og erfaringer med at renovere staldbygninger og andre landbrugsrelaterede bygninger. Har du et specifikt ønske, skal du ikke tøve med at tage kontakt, så skal vi nok finde en løsning der passer netop til dit projekt.

Vi tilbyder også

Vi kan med vores tømrer og snedker kompetencer også hjælpe vores kunder med andre ting end blot dette. Vi tilbyder blandt andet: 

Renovering af badeværelse, køkken, trapper mm.

Ikke alle projekter behøver nødvendigvis at være helt store. Nogle gange er det blot den sidste lille detalje der skal til for at binde hele huset sammen, andre gange ønsker man at forny en detalje i huset. En renovering af køkkenet kan puste nyt liv i huset, fordi køkkenet er husets hjerte og familiens mødested.

Vi bruger mere tid end vi aner på badeværelset og derfor er det også naturligt at man ønsker en følelse af luksus, velvære og selvpleje, når man befinder sig derinde. En renovering af badeværelset kan give et ekstra lille “boost” i hverdagen, når materialer, design og armaturer går op i en højere enhed.

Hvad skal det koste at renovere?

Den parameter der typisk fylder en rigtig stor del, når man gerne vil renovere, er pris. Intet projekt er ens og omfanget af hver renovering varierer også, derfor lægger vi stor værdi i at give dig et seriøst og uforpligtende tilbud. Vi ønsker at du, efter en snak med os, kan forestille dig din næste renovation med ro i maven. 

Om det er sommerhus, et gammelt 70’er hus, stald, landbrug eller visionen om drømmeboligen, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Du kan ringe til os på tlf 21 77 83 01 eller skrive en mail til flemmingnedergaard@gmail.com. Du må også gerne udfylde vores kontaktformular, hvor du fortæller lidt om dit ønskeprojekt