Når man påbegynder et staldbyggeri er det vigtigt at man har taget højde for en masse forbehold inden det første spadestik. Overvejelser i form af ventilation, foderborde, stationer til malkning, sengebåse og meget mere. Vi har altid dyrenes behov i tankerne, når vi rådgiver og bygger din næste stald.

Kontakt os i dag

Staldbyggeri i Møldrup, Aars og Viborg

Med base tæt på Møldrup by rykker vi ud til hele Midt- og Nordjylland. Vi hjælper både erhverv og private. Vores tømrere rådgiver dig gennem hele vejen igennem, fra planlægningen og hen til det færdige byggeri

Intet projekt er for småt eller stort og vi er sikre på at vi kan finde en plan der passer til dig. Hvad end det er et par heste til private eller et større staldbyggeri til erhverv og kvæg. Under hele byggeriet vil vores professionelle personale holde dig underrettet omkring alle aspekter af processen. 

Dyrenes behov som første prioritet

Uanset størrelsen af dit staldbyggeri er det helt essentielt at dyrenes velfærd kommer i første række. Vi mener at dyrevelfærd og optimal produktion, er noget som går hånd i hånd. Det er vigtigt, at der er en rød tråd mellem hvordan dyrene har det og selve byggeriet, før kan man ikke sikre en effektiv produktion og håndteringen af dyrene. 

Når der skal bygges stalde til privat brug, sikrer vi os at selve konstruktionen følger resten af grundens æstetik og design. 

Hos Byggefirmaet Ivan Dalsgaard har vi mange års erfaring med staldbyggeri, samt mange andre tømreropgaver. Vi hjælper blandt andet også med:

Staldbyggeri pris

Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit staldbyggeri, så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi tager altid udgangspunkt i dit behov og sørger for at rådgive dig ud fra dine ønsker og krav til byggeriet.

Du kan kontakte os på tlf 21 77 83 01 eller skrive os en mail på flemmingnedergaard@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med en kort beskrivelse af projektet, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.