Mangler der plads i hjemmet? Måske er det en udestue, større køkken, stue, soveværelse eller badeværelse. Nogle får også lavet en tilbygning i deres sommerhus, sådan at der er plads til endnu flere gæster og hyggelige stunder. Uanset hvilken type tilbygning du drømmer om, vil vi rigtig gerne hjælpe og vejlede dig ift. dit projekt.

Tilbygning i Møldrup, Aars og Viborg

Mange går og drømmer om at få lidt ekstra plads i hjemmet. Det kan være familien er vokset og det ikke kan betale sig at finde et nyt hus, så er en tilbygning ofte den helt rigtige løsning. Vi har i mange år hjulpet private- og erhvervspersoner med tilbygninger af forskellige størrelser og typer. En vigtigt detalje, er den ekstra ejendomsværdi der bliver tillagt din bolig, hvis du engang ønsker at sælge din bolig. 

Mange privatpersoner vælger at få lavet en tilbygning i form af garage til deres bil. Ikke nok med at det forøger værdien af huset, så forøger du også levetiden på din bil. Det kan også være en tilbygning til det store teenagebarn. Ejendomsmæglere taler tit om at pladsmangel er et af de punkter potentielle købere er mest påpasselige med.

Typer af tilbygning

Der findes mange typer og størrelser af tilbygninger, derfor er det også vigtigt at have en professionel med til at rådføre dig om hvordan man bedst griber det an. Det kan være dit hus kun har ét badeværelse og du ønsker et ekstra. Ligesom med pladsmangel, er mængden af badeværelser også ofte noget som kan skræmme en mulig køber væk.

Det kan også være at du har en kvægstald, maskinhus eller lagerhal, som mangler en tilbygning, så hjælper vi også glædeligt med dette. Vi har i over 35 år hjulpet virksomheder og landmænd med at udvide der produktioner, stalde, lader og lagre.

Find inspiration på nettet til tilbygningen

Har du svært ved at visualisere hvilken type tilbygning du kunne tænke dig, hvad end det er til privat eller erhverv, kan internettet være et godt sted at starte. Online, kan du finde spandevis af inspiration til tilbygninger, uanset hvilken type det drejer sig om. Oftest er det ikke mere end en Google søgning væk, før man vælter sig i billeder at tage udgangspunkt i. 

Vi tilbyder også

Vi kan hos Ivan Dalsgaard også hjælpe vores kunder med rigtig mange andre ting. Vi tilbyder blandt andet: 

Husk byggetilladelsen inden du får en pris

Der er selvfølgelig en række opgaver man skal sørge for at få i hus, før man går i gang med en tilbygning. Det kan være en rigtig god idé at finde inspiration, sådan at du kan beskrive præcis hvad det er du ønsker at få opført. Derudover skal du huske at søge om byggetilladelse, tale med en arkitekt og tage en snak med din bank.

Når disse forhold er på plads er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi hjælper også gerne med rådgivning igennem hele processen.

Du kan kontakte os på vores tlf 21 77 83 01 eller skrive en mail til vores personale på flemmingnedergaard@gmail.com. Har du planer og ønsker, kan du også skrive til os via vores kontaktformular, så tager vi fat i dag, så snart vi kan hjælpe.