Listen af gode grunde til at udskifte døre og vinduer er lang. Nye vinduer og døre kan, med det samme, mærkes på varmeregningen, samt den generelle velvære i boligen.

Skifter du til mere miljøvenlige vinduer eller døre, har det også en påvirkning på CO2-udledningen og derigennem en positiv indflydelse på miljøet.

Udskiftning af vinduer og døre

Hovedårsagen til en udskiftning af vinduer stammer typisk fra et ønske om energibesparelse og et bedre, varmere indeklima i boligen. En anden årsag kan være det æstetiske udtryk på boligen. Hoveddøren er indgangspartiet til huset.

Det er her du møder dine gæster og netop dette kan være med til at fortælle lidt om dig som person eller dit hus. Nogle vælger en dør med ruder, da det både giver lys og rummelig i huset, men også signalerer imødekommenhed. Andre vælger en klassisk hoveddør i solidt træ, som signalerer eksklusivitet med sit stærke udtryk.

Vinduer og døre ved Møldrup, Aars og Viborg

Byggefirmaet Ivan Dalsgaard har i mange år hjulpet private og erhverv med vejledning indenfor vinduer og døre. Vi har masser af erfaringer med vinduer og døre til større byggerier, såsom landbrug, stalde, lagerhaller mm. Vi vejleder også gerne private ift. valget af vinduer og døre.

Det er vigtigt at kende forskellen på en udvendig og indvendig dør, når man skal i gang med at renovere. Udvendige døre skal have en bedre isoleringsevne, da de placeres på ydermure og derfor er langt mere udsat for vind og vejr. Når der skal vælges indvendige døre har du større kreativ frihed til at vælge en dør, som passer nøjagtigt til din indretningsstil.

Vi tilbyder også

Vi kan hos Ivan Dalsgaard også hjælpe vores kunder med rigtig mange andre ting. Vi tilbyder blandt andet: 

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvad end det er storbyggeri eller i det små, skal du ikke tøve med at række ud. Vinduer og døre er helt essentielle i et godt byggeri og vi sætter stor værdi i at vælge de helt rigtige til dig. Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf 21 77 83 01 eller sende os en mail på flemmingnedergaard@gmail.com.

Har du spørgsmål eller ved du allerede noget om dit kommende projekt, kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.