Valgmulighederne for gulv, hvad end det er til boligen, erhverv eller landbrug, er endeløse. Hos Ivan Dalsgaard hjælper og vejleder vi mange forskellige kunder med at få lige det gulv som passer til deres situation.

Er det et gulv til erhverv eller landbrug, er det vigtigt det er holdbart og passer til kvæg og produktion. Er det derimod til boligen kommer der andre overvejelser i form af design, udtryk og funktionalitet. Vi tilbyder mange forskellige slags gulve ved Møldrup, Aars, Viborg og omegn. 

Gulv ved Møldrup, Aars og Viborg

Skal der laves nye gulve i boligen skal du gøre dig tanker om materialer og type. Ønsker du dig et trægulv, skal det så være et mønstergulv eller plankegulv? Hvad med gulvvarme? Det kan være en rigtig god idé at have gjort sig tanke om mange, hvis ikke alle, ovenstående spørgsmål, sådan at når du skal ud at lede efter et tilbud, er du klædt godt på til opgaven.

At få nyt gulv eller skiftet sit nuværende gulv, kan være en opgave af større karakter, derfor er det vigtigt at man planlægge godt i forvejen, sådan at du undgår uforudsete og uønskede overraskelser. 

Vi hjælper dig selvfølgelig også med at lægge selve gulvet, sådan at arbejdet bliver udført ud fra vores egne høje standarder. Vi har alt værktøj og alle maskiner, som skal bruges til at kunne lægge gulv for erhverv og landbrug. Vi har også hjulpet mange af vores kunder med staldbyggeri.

Vi tilbyder også

Vi kan hos Ivan Dalsgaard også hjælpe vores kunder med rigtig mange andre ting. Vi tilbyder blandt andet: 

Priser på nyt gulv

Vi vil rigtig gerne komme med et uforpligtende tilbud på dit projekt. Ingen projekter er ens, så derfor er det enormt vigtigt at man arbejder tæt sammen i planlægningen, sådan at hele forløber optimalt. 

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med nyt gulv i din bolig eller til dit erhverv, sidder vi altid klar ved telefonen.

Du kan ringe til os på tlf 21 77 83 01 eller sende os en mail på flemmingnedergaard@gmail.com. Har du allerede nogle planer og tanker ift. dit gulvprojekt, skal du også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart vi har et svar til dig.