Et nyt tag til huset er ligesom en god tur til frisøren. Et nyt tag giver dit hus et helt nyt udtryk og ser endnu mere indbydende ud.

Derudover kan et nyt tag og andre renoveringer være med til at øge ejendomsværdien, så selvom det er en udgift er det noget som kan have en positiv langvarig effekt på huset værdi, hvis du engang ønsker at sælge dit hus.

Hos Byggefirmaet Ivan Dalsgaard hjælper vi gerne - ring allerede i dag

Kontakt os i dag

Nyt tag til privat, erhverv og landbrug

Vi har mange års erfaringer med forskellige typer af tømrer- og snedkeropgaver, og vi har haft mange erhvervs- og landbrugskunder. Det kan være nye tage til staldbyggeri, maskinhuse eller lagerhaller. Uanset hvilket tag du ønsker, vil vi gerne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige tag til din situation. 

Som nævnt ovenfor kan et nyt tag forøge ejendomsværdi på dit hus, men udover dette kan et nyt tag også have en positiv indvirkning på andre dele af dit hus’ velvære. Et nyt tag mindsker muligheden for at der trænger vand ind i boligen og det giver også mulighed for at dit hus kan ånde bedre, sådan at du undgår fugtige vægge og kondens.

Når man alligevel er ved at skifte taget, kan man også tage et kig på isoleringen, sådan at varmeregningen falder, samtidig med at det bliver nemmere at holde på varmen.

Nyt tag i Møldrup, Aars og Viborg

Med base i Møldrup, rykker vi ud til Midt- og Nordjylland og hjælper dig med dit nye tag. En fordel ved at udskifte sit tag er at der også vil blive påført et nyt og moderne undertag.

Et undertag har den fordel at det hjælper med at holde huset tørt og vandfrit, sådan at vejret og regnen ikke har mulighed for at trænge ind i huset.

Vi tilbyder også

Vi kan hos Ivan Dalsgaard også hjælpe vores kunder med rigtig mange andre ting. Vi tilbyder blandt andet: 

Hvilket tag skal du vælge?

Skal du have nyt tag, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vores ekspertiser og kompetencer kan være med til ikke blot at komme nemt og sikkert i hus, men også spare dig en masse penge, ved at vi holder overblik gennem hele byggeprocessen.

Vi kan kontaktes på telefon 21 77 83 01 eller ved at skrive os en mail på flemmingnedergaard@gmail.com. Har du allerede en idé om dit næste projekt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvori du kan skrive kort om dit projekt. Så vender vi tilbage til dig, når vi har modtaget det.