Vi har vores rødder i tømrer- og snedkerarbejdet, men udfører også mange typer af murerarbejde. Tag kontakt til en af vores medarbejder og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig med netop dit projekt.

Tømrer og snedker ved Møldrup, Aars og Viborg

På denne side kan du høre kort om nogle af de forskellige ydelser vi tilbyder inden for tømrerfaget. Vi har vores forretning tæt ved Møldrup og rykker ud til hele Midt- og Nordjylland, hvor vi hjælper alt fra erhverv, landbrug og private.

Renovering

Vi udfører diverse renoveringer for både private og erhverv og har masser af erfaringer inden for landbrug. Vi renoverer lader, stalde, maskinhaller og andre projekter. Du kan læse mere omkring fordelene ved at renovere her.

Nyt Tag

Der er mange fordele ved at få et nyt tag, frem for at renovere. Nogle står og skal til at bygge nyt hus og har derfor brug for vejledning ift. hvilket tag der passer bedst til deres hus, ud fra et designperspektiv, men også ift. valg af materialer. Du kan læse om vores ydelser inden for nyt tag her. Ønsker du derimod at renovere dit eksisterende tag, kan du læse om tagrenovering her.

Staldbyggeri

Som nævnt ovenfor, hjælper vi gerne med at renovere din stald eller anden landbrugsbygning. Skal du derimod til at bygge ny stald er vi også din helt rigtige samarbejdspartner. Vi har et stort bagkatalog af glade landbrugskunder, samt private, som vi har oprejst stalde for. Inde på vores side om staldbyggeri kan du læse lidt omkring vores tilgang til staldbyggeri.

Tilbygning

Forøg værdien af dit hus, samtidig med at der kommer mere plads i boligen. Det kan også være en ny garage til din bil. Der er mange fordele ved at vælge en tilbygning til dit hus eller erhverv. Fordele gælder både kortsigtet, men også langsigtet, i form af at værdien af din bolig eller bygning vil stige på baggrund af de tilføjelse du laver.

Mange købere er opmærksomme på pladsmangel, når de er ude at kigge på nyt hus. Pladsmangel er en af de faktorer der kan fjerne købers interesse. Dette er vigtigt at være opmærksom på, når du engang ønsker at sælge din bolig. Inde på vores side omkring tilbygning, kan du finde mere information om dette.

Tag kontakt og vi finder en løsning

Uanset projektet og selvom dit projekt ikke er beskrevet ovenfor, hører vi gerne fra dig. Intet projekt er for komplekst for os. Du kan ringe til os på tlf 21 77 83 01 eller sende os en mail på flemmingnedergaard@gmail.com. Hvis du udfylder vores kontaktformular og beskriver dine ønsker, har vi et godt udgangspunkt til at begynde et samarbejde. Vi vender selvfølgelig tilbage til dig hurtigst muligt, hvor vi kan drøfte et uforpligtende tilbud.